INFORMASJON

NYTTIG INFO TIL PUBLIKUM OG UTSTILLER

Fylkesmesterskapet i Hjemmebrygging er en Publikums Favoritt konkurranse der publikum kårer sin favoritt blant ølene som serveres på arrangementet. Alle som er med på arrangementet kan avgi stemme til sine favorittøl.

 

 

ADRESSE:

Gamle Kulturhuset Molde,

Statsråd Astrups gate 3, 6413 Molde

Kun 5-7 minutter å gå fra Molde Sentrum.

 

OVERNATTING:

Vi har gode hotellpakker med Alexandra Hotell som ligger i gangavstand til Gamle Kulturhuset.

Mer info og priser under BILLETTER / Tikkio.

 

ÅPNINGSTIDER:

Lørdag 18:00-23:00. Deltakere kan rigge fra kl 16:30

 

PÅMELDING FOR BRYGGERE:

Påmeldingen er nå stengt.

 

BILLETTSALG:

Billettene kjøpes via Tikkio.no eller ved å følge klikke på denne link. Vi selger billetter i døren under arrangementet, kun kort - ingen kontanter.

For å kjøpe medlemsbillett må du har gyldig medlemskap i Norbrygg, Romsdal Hjemmebryggerlaug, Nordmøre Hjemmebryggerlaug eller Møre&Romsdal Hjemmebryggerlaug den dagen arrangementet er. Har du spørsmål om kontingent, kontakt ditt lokale hjemmebryggerlaug.

 

ALDERSGRENSE

Det er 18 års aldersgrense på arrangementet. Legitimasjon vil bli kontrollert ved utdeling av smakeglass.

 

ØLSALG:

Det blir ikke solgt øl under arrangementet. Hjemmebryggere står selv for serveringen, og forventer kun at du er med å bedømme ølet. Øl serveres kun i utdelte smakeglass. Unntatt øl som deltar i konkurransen er medbrakt alkohol ikke tillatt. Kommersielt framstilt alkohol er ikke tillatt i lokalet.

 

MATSALG:

Det vil være anledning til å kjøpe mat inne på området. Moldes kuleste Food Truck, leverer en meny som passer godt til øl.

 

DELTAKERE I KONKURRANSEN

Deltagere som skal stille ut øl må ha med minst 19 liter av hvert øl. Dette er for at mange nok skal få mulighet til å smake på ølet ditt. Du kan selvfølgelig ta med mer enn 19 liter, og om du bruker fat, flasker, cask eller noe annet er opp til deg. 30+liter anbefales. Det gis gratisbillett til bryggeren/bryggerne samt til én gjest per brygg. (F eks så vil én brygger som stiller med ett brygg få én gratisbillett til seg selv og én til gjest. Er det to bryggere som sammen stiller med ett brygg så får begge bryggere og én gjest en gratisbillett hver. Bryggere som stiller med flere brygg har kun krav til én gratisbillett til seg selv. Altså, hvis en brygger stiller med tre brygg, så vil han få én billett til seg selv og tre billetter til gjestene sine.)

 

Du må selv ha med serveringsutstyr og andre ting du trenger. Du er ansvarlig for at ølet er klart til servering senest 18:00 på arrangementet.

 

Gjør ditt for at arrangementet blir et hyggelig hjemmebryggertreff, med fokus på kvalitet og ikke mengde.

ROMSDAL

HJEMMEBRYGGERLAUG

NORBRYGG

MØRE OG ROMSDAL

 

© Copyright. All Rights Reserved.

Romsdal Hjemmebryggerlaug & Norbrygg Møre og Romsdal

er felles arrangør av Fylkesmesterskapet i Hjemmebrygging.

Et samlingspunkt for alle hjemmebryggere i Møre og Romsdal - hvor vi ønsker å skape en arena for god videreutvikling av hjemmebryggere.